Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

 

 

Bezorging binnen 24 uur

Webwinkel Keur gecertificeerd

Private label

Wijn karafferen

Wilt u graag meer weten over wijn karafferen? Wij van Bell Wines in Den Bosch vertellen u hier graag meer over! Het karafferen van wijn wordt gedaan om op deze manier de wijn uitgebreid in contact te laten komen met zuurstof. De wijn wordt hierbij overgeschonken in een karaf. Wanneer u de wijn karaffeert, wordt de wijn hierbij optimaal geopend. Op deze manier komen de geuren en smaken van de wijn vrij.

Benieuwd naar onze private label wijnen?

home 13 deco 2 1

Wijn karafferen voor meer smaak en een betere geur

Karafferen is iets anders dan decanteren. Hierbij wordt de wijn overgeschonken, om de drab uit de wijn te halen. Karafferen wordt gedaan om de wijn meer zuurstof te geven door middel van een karaf. Het karafferen van wijn kan bij elke wijnsoort worden gedaan, zo ook bij de Blush rosé. Karafferen doet u het best door de wijn in de fles een beetje uit de losse pols te schenken. Hier zijn verschillende technieken voor waar wij meer over vertellen in onze blog. Hier vindt u nog veel meer informatie, zo ook over het drinken van prosecco.

Bent u benieuwd naar meer informatie over karafferen? Bel nu!

Wilt u meer weten over het karafferen van wijn? Wij geven u graag meer informatie over hoe u zoette witte wijn en andere wijnen het best kunt karafferen. Bel ons via 06-10377765 of stuur een e-mail naar info@bellwines.nl. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat u genoeg informatie heeft over het karafferen van wijn.