Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

Een hart voor hartelijk

Als ondernemerskoppel in de horeca weten we al vele jaren waar het hart van onze gasten sneller van gaat kloppen. Altijd gastvrij en hartelijk ontvangen wij hen in ons restaurant de 7evenden Hemel in hartje centrum Den Bosch. Maar daar houdt onze passie niet op. Want met een ruime kennis en ervaring in beverages en dromen en ambities die verder reiken, gaat ons hart voornamelijk uit naar het bieden van beleving en gezelligheid. Wij geven hier invulling aan door Bell Wines; DE plek om jouw favoriete wijnen te bestellen en de gezelligheid bij jou in huis te halen.

Wat eens begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een ware onderneming in passie. Een reis langs de vele mooie wijngaarden en prachtige plekken liet ons wijnhart sneller slaan met aan het einde van de dag het drinken van een ‘bel wijn’ als gevolg. En zo werd Bell Wines geboren. Bell Wines werkt samen met Vin Unique uit St. Michielsgestel en importeert zelf wijnen. Voor ons is het belangrijk dat we niet alleen onze wijnen goed kennen, maar ook hun makers. Daarom vertrouwen we sinds de oprichting van Bell Wines juist op onze partnerwijnmakers. Respect en wederzijds vertrouwen vormen de basis van onze samenwerking, alleen zo kunnen we samen ons doel behalen: gezelligheid en beleving brengen bij je thuis, middels het genieten van bijzondere en smakelijke wijnen. Dus, ben je op zoek naar een mooie bijzondere wijn? Laat je dan door ons verrassen. Wij hebben een prachtig assortiment met geschikte wijnen voor alle gelegenheden uit de mooiste gebieden. Genieten gegarandeerd!

Frank Suijkerbuijk & Desiree Theuns

Wijn bestellen Den Bosch

 

Bij ons kunt u verschillende soorten unieke wijn bestellen, waarna wij deze met veel plezier voor u vanuit Den Bosch versturen. Als ondernemerskoppel in de horeca weten we al vele jaren waar het hart van onze gasten sneller van gaat kloppen. Altijd gastvrij en hartelijk ontvangen wij hen in ons restaurant 7evenden Hemel in hartje Den Bosch. Maar daar houdt onze passie niet op. Want met een ruime kennis en ervaring in beverages en dromen en ambities die verder reiken, gaat ons hart voornamelijk uit naar het bieden van beleving en gezelligheid. Wij geven hier invulling aan door Bell Wines in Den Bosch; dé plek om uw favoriete wijnen te bestellen en de gezelligheid bij u in huis te halen. U kunt bij ons uw favoriete wijn kopen die wij vanuit Den Bosch naar uw woonadres sturen.

Proef de passie: wijn bestellen bij een ervaren partner in Den Bosch

Vanuit onze slijterij in Den Bosch kopen we wijnen in uit landen over de hele wereld. Onze inkopers gaan regelmatig bij onze partners op bezoek. Samen worden nieuwe jaargangen geproefd en huidige trends besproken. Zo vinden we de beste wijnen, tegen de voordeligste prijzen, voor u! Maar om hier optimaal van te kunnen genieten wilt u wellicht wat meer weten over de beste drinkwijze. Welke glazen kunt u het beste voor welke wijnen gebruiken en wanneer moet u bijvoorbeeld een wijn decanteren? Lees al onze tips voor een optimale wijnbeleving. Bij ons in Den Bosch kiest u uit een uitgebreid assortiment van wereldse wijn. Ook hebben wij een Private Label opgericht, een selectie van Zuid-Franse en verrukkelijke wijn. Kwalitatief goede wijn bestellen, kan bij Bell Wines uit Den Bosch. U geniet gegarandeerd!