Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

 

 

Bezorging binnen 24 uur

Webwinkel Keur gecertificeerd

Private label

Wijn decanteren

Wilt u meer weten over wijn decanteren om extra te genieten bij u thuis in Tilburg? Wij van Bell Wines uit Den Bosch vertellen u hier graag meer over! Decanteren is in feite het overschenken van de drank in een glazen karaf. Dit wordt gedaan om de droesem van de wijn te scheiden. Droesem is de drab van vaste stoffen die in de wijn achterblijven. Daarnaast wordt er gedecanteerd om bij oude wijn lucht te laten komen. Deze lucht zorgt er vervolgens voor dat de wijn zich opent en zachter wordt gepresenteerd.

Benieuwd naar onze private label wijnen?

home 13 deco 2 1

Wijn decanteren voor meer zuurstof bij uw wijn

Decanteren betekent letterlijk ‘overgieten’. Wijn decanteren heeft als doel de wijn te scheiden van het depot. Hierbij is het belangrijk dat de fles wijn een paar uur rechtop heeft gestaan. Voor het decanteren, kunt u een speciale decanteerkaraf gebruiken. Wijn decanteren is zeker een goed idee, wanneer u extra wilt genieten van de smaak van uw Blush rosé of andere wijn. Naast het decanteren, geven wij u graag meer tips voor het drinken van de lekkerste wijnen of bijvoorbeeld het drinken van champagne.

Ontdek meer informatie over decanteren en bel ons nu!

Heeft u vragen over het decanteren van wijn en wat hierbij belangrijk is? Of bent u benieuwd naar meer informatie over de wijnen die wij in ons assortiment hebben, zoals Sauvignon Blanc? Wij vertellen u hier graag meer over in onze blog! Zo weet u zeker dat u genoeg informatie heeft om uw favoriete wijn te decanteren.