Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

Wijnproeverij

BELLWINES MEMBERSHIP

 

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de Bell Wines familie en member te worden! Met dit membership heb je toegang tot vele leuke voordelen.

Zo nodigen wij je twee keer per jaar uit voor een wijnproeverij bij de 7evenden Hemel inclusief bijpassende hapjes. Tijdens deze wijnproeverij lichten we onze wijn van de maand toe en heb je de mogelijkheid om als eerste deze wijn met beperkte voorraad bij ons te bestellen!

Maar ook ben jij als eerste op de hoogte van alle nieuwe exclusieve wijnen die wij aan ons assortiment toevoegen. Klinkt dit als een enorm gezellig en vooral smakelijk membership?

Word dan voor slechts 25 euro lid! Klik op de onderstaande button om je aan te melden en dan drinken we er gauw een goed glas wijn op! 

 

BELLWINES WIJNPROEVERIJ

Bij Bellwines bieden we wijnproeverijen voor elke gelegenheid; of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een middag met vrienden, een vrijgezellenuitje of als origineel cadeau. Onze proeverijen zijn leuk en leerzaam, waarbij we afhankelijk van de groep het niveau aan kunnen passen. De meer geoefende proevers zijn dus ook van harte welkom!

 

Reserveren voor een proeverij kan uitsluitend per mail op info@bellwines.nl

 

WIJNPROEVERIJ BASIS

 

  • groepsgrootte 4-30 personen
  • 8 wijnen (Proefglazen)
  • crackers / brood
  • blindproefspel

 

We beginnen de proeverij met een uitleg over de verschillende aspecten van het proeven; kijken, ruiken en proeven. We bespreken de invloed van klimaat, terroir en natuurlijk de wijnmaker. We proeven vier witte en vier rode mono-cepage wijnen, dus wijnen gemaakt van één druivensoort en geen blends. Op deze manier kunnen we mooi de verschillen tussen de druivenrassen blootleggen. Om te testen of de nieuw opgedane wijnkennis is blijven hangen sluiten we af met een blindproeftest van de vier witte of de vier rode wijnen die we besproken hebben. Benieuwd of jullie kunnen benoemen welke het zijn!

 

Prijs: € 34,50 per persoon

Duur: 1,5 uur

 

WIJNPROEVERIJ EXPERT

  • groepsgrootte 4-30 personen
  • 8 bijzondere wijnen (proefglazen)
  • uitleg combineren wijn en spijs
  • zes passende hapjes

 

We beginnen de proeverij met een uitleg over de verschillende aspecten van het proeven; kijken, ruiken en proeven. We bespreken de invloed van klimaat, terroir en natuurlijk de wijnmaker. Vervolgens proeven we vier witte en vier rode wijnen van bijzondere kwaliteit. Enkele wijnen zijn gemaakt van weinig voorkomende druivenrassen. We gaan dieper in op het combineren van wijn en spijs; er is uitleg over hoe je een succesvolle combinatie kunt opzetten en we proeven een aantal voorbeelden hiervan; bij twee van de witte en twee van de rode wijnen serveren we een passend hapje.

 

Prijs: € 54,50 per persoon

Duur: 1,5 uur

 

MAATWERK EN EXCLUSIEVE WIJNEN

 

We bespreken graag met u de mogelijkheden voor een Bellwines ‘maatwerk’ proeverij. Laat ons weten wat uw wensen zijn; een proeverij van wijnen uit een specifieke streek, mousserende wijnen, kaas en wijn…het kan allemaal, dus we doen u graag een passend voorstel. Ook werken wij samen met een aantal verzamelaars van exclusieve wijnen en zodoende kunnen wij ook proeverijen met zeer bijzondere wijnen voor u organiseren.

AdobeStock 290509695