Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

 

 

Bezorging binnen 24 uur

Webwinkel Keur gecertificeerd

Private label

Prosecco drinken in Den Bosch

Wilt u een heerlijke prosecco drinken bij ons in Den Bosch? Of wilt u deze wijn bestellen voor uzelf, of bijvoorbeeld voor een wijnpakket dat u cadeau wilt geven? Dit is mogelijk bij Bell Wines! Bij ons vindt u een ruim assortiment aan de heerlijkste wijnen, waaronder de prosecco die bij ons verkrijgbaar is.

Benieuwd naar onze private label wijnen?

home 13 deco 2 1

Prosecco - met de geur van peer en appel - drinken

Een voorbeeld van een lekkere prosecco die u bij ons kunt drinken , is de heerlijke Prosecco Terra di Marca Veneto. Deze prosecco heeft een witte mousse en een intense geur van peer en groene appel. De prosecco heeft een fijne smaak met zachte tonen van acacia, was en honing. Naast dat u prosecco zo kunt drinken, kunt u er ook voor kiezen om de prosecco te mixen. Wanneer u onze prosecco mixt met een beetje jus d’orange, dan maakt u een heerlijke mimosa, die u op elk moment van de dag kunt drinken. Geniet snel van onze prosecco of andere witte wijnen. Naast dat u bij ons prosecco kunt drinken, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld alcoholvrije Verdejo te drinken.

Heeft u interesse? Bestel nu uw prosecco!

Heeft u naast deze prosecco nog meer interesse in het drinken van een van onze andere wijnen, zoals verschillende zoete witte wijnen? Alle wijnsoorten zijn terug te vinden in ons assortiment. Wij vertellen u graag meer over ons assortiment en geven u verschillende wijntips. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-10377765 of door een e-mail te sturen naar info@bellwines.nl.