Bezorging binnen 24 uur

Webwinkel Keur gecertificeerd

Private label

Online slijterij in Den Bosch

Met heel veel kennis, ervaring en passie zijn wij een online slijterij in Den Bosch gestart. Kwalitatief goede en lekkere wijnen bieden wij bij Bell Wines, ons wijnhuis en onze drankhandel in Den Bosch, aan. Zo kan iedereen op en top  genieten van verschillende wijn gemaakt door wijnhuizen van over de hele wereld. Wij delen graag onze passie met u bij ons online wijnhuis in Den Bosch. Wij verkopen, rode, witte, rosé en mousserende wijn en zijn erg trots op ons assortiment.

Benieuwd naar onze private label wijnen?

home 13 deco 2 1

Onze slijterij in Den Bosch heeft passie voor wijn

Met onze drankhandel, gevestigd in Den Bosch, willen wij iedereen in Nederland een mooie selectie wijn bieden waardoor men nieuwe smaken ontdekt. Met heel veel passie runnen wij onze wijnhandel in Den Bosch, maar we versturen binnen heel Nederland. Door jarenlange ervaring binnen de horeca weten we waar onze gasten blij van worden. Daarom hebben we eigenhandig de wijn uitgekozen die we in ons online wijnhuis, gevestigd in Den Bosch, verkopen. Wij weten zeker dat ook u er blij van wordt!

Proeven en genieten

Heeft u zin om nieuwe wijnen te ontdekken of heeft u een uitgesproken smaak en weet u precies wat u lekker vindt? Wij hebben uw favoriete wijn, maar ook hebben wij heerlijke wijnpakketten, zoals ons proefpakket van het Bell Wines label. Ook al onze flessen wijn binnen ons Private Label verkopen wij in onze wijnhandel en drankhandel in Den Bosch. Het meeste uit uw wijn halen, doet u met behulp van onze wijntips. Wij hebben deze vanuit onze ervaring in ons wijnhuis en onze slijterij in Den Bosch voor u opgesteld. Mocht u nog meer willen leren over wijn, overweeg dan Bell Wines member te worden! Als member heeft u twee keer per jaar een wijnproeverij en bent u als eerste op de hoogte van alle nieuwe exclusieve wijnen in onze slijterij in Den Bosch.

Bestel uw favoriete wijn en geniet

Wij zijn geregistreerd bij WebwinkelKeur. Dit betekent dat u zonder twijfel uw wijn kunt bestellen die wij zorgvuldig en aandachtig voor u zullen versturen vanuit Den Bosch. Tevens bieden wij uitstekende service mocht u met vragen zitten. Onze liefde voor wijn delen wij graag met u! Wijn kopen was nooit eerder zo’n fijne ervaring, of u nu in Den Bosch woont of elders in Nederland. Schroom niet en bestel eenvoudig uw wijn. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06-10377765.