Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

Waar bestaat ons proefpakket uit?

1 fles Bellwines Sauvignon Blanc
uit Carcasonne Zuid-Frankrijk, een knisperende fris groen aroma in de wijn, een zuivere  smaak van zacht tropisch fruit en gele citrus en de geur van fris pas gemaaid gras, maakt dit tot een van onze favorieten, kan de competitie zeker aan met de bekende Sauvignon Blanc wijnen uit Marlborough Nieuw-Zeeland.

1 fles Bellwines Chardonnay Pays d `Oc :
een typische Zuid- Franse Chardonnay met een klein tikje hout, een heerlijke geur van rijpe meloen, mango en iets van vanille, een rijke romige smaak met nuances van exotische fruit, en een lange afdronk, maakt dit  tot een heerlijke volle wijn.

1 fles Bellwines Blush rosé :
in Zuid- Frankrijk maakt men deze bleek zalmroze wijn van de Grenache- en de Cinsault druif, heerlijk fris in het fruit met de geur van framboos en rode bessen, en een aangenaam zacht fruitig aroma in de smaak, een rosé waarmee je vrienden maakt.

1 fles Bellwines Merlot :
uit Beziers in het zonnige zuiden van Frankrijk, met een aangenaam warm klimaat, zorgt voor optimale rijpheid van de druiven, uitbundig fruit van pruim en aardbei in de neus, ook dit komt terug in de smaak met een smakelijk droppig laurier, geen hardheid wel concentratie en een fluweelachtige afdronk. Een op en top Merlot.

1 fles Bellwines Cabernet Sauvignon:
krachtige Zuid-Franse wijn, geurend naar viooltjes, donkerpaars fruit, vanille en iets van leer, in de smaak donker fruit en jam, en milde tanines ondersteunen deze deels houtgerijpte wijn, die een uitzonderlijk lange afdronk geeft.

1 fles Cigale Classique Chardonnay Viognier :
uit het Zuiden van Frankrijk, een heerlijke frisse witte wijn met in de smaak exotisch fruit en een hint van amandel. Een bleekgele wijn met een verfijnde geur van rijp geel fruit en witte bloemen.

Deze fraaie blend van 50 % Chardonnay en 50 % Viognier levert een opvallende witte wijn, de gekoelde gisting staat garant voor de zuivere frisheid van het fruit, dit afgerond met een korte houtopvoeding, maakt dit tot een spannende wijn waarbij u van elke slok zult genieten.

Dit  Bellwines proefpakket geeft u de gelegenheid om uw favoriete wijn te selecteren.

Wij bieden u deze  aan voor de speciale prijs van € 38,00