Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

 

 

Bezorging binnen 24 uur

Webwinkel Keur gecertificeerd

Private label

Champagne drinken in Den Bosch

De lekkerste champagne drinken doet u met de champagne van Bell Wines in Den Bosch. Champagne is een heerlijke mousserende drank, die wordt gemaakt in de Champagnestreek in noordoost-Frankrijk. Alleen een mousserende drank die in de Champagnestreek wordt gemaakt, mag de naam champagne dragen. De drank moet dan ook via de ‘méthode traditionelle’ gemaakt worden.

Benieuwd naar onze private label wijnen?

home 13 deco 2 1

Verschillende soorten champagne drinken

Champagne drinken van Bell Wines is altijd een feestje. Wij bieden verschillende soorten champagne aan. Bij ons is naast de standaard witte champagne ook een roséchampagne beschikbaar. Deze rosé is te herkennen aan de roze kleur. Aan deze kleur is ook te herkennen hoe droog de champagne is. Hoe donkerder de roze kleur van de champagne is, hoe droger de smaak. Geniet van een heerlijk glaasje champagne om te toosten en te drinken en ontdek ook zeker onze wijntips om te ontdekken hoe u de champagne het best kunt drinken.

Plaats direct uw bestelling met uw favoriete champagne

Bent u benieuwd geworden naar onze heerlijke champagne bij ons die u bij vele gelegenheden kunt drinken? Plaats dan zeker uw bestelling en u geniet snel van uw eigen heerlijke champagne. Naast champagne kunt u bij ons ook terecht voor het drinken van Prosecco. Als u meer wilt leren over onze soorten wijn en andere dranken is het mogelijk om Bell Wines member te worden.