Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

Wijnpakket kopen in Den Bosch

Heeft u interesse om een wijnpakket te kopen dat wij zorgvuldig vanuit Den Bosch versturen? Wilt u zelf nieuwe wijnen proberen, bent u op zoek naar het ideale cadeau voor de wijnliefhebber of wilt u uitpakken tijdens een uitgebreid diner? Door ons wijnpakket te kopen zit u altijd goed, omdat wij deze met veel aandacht hebben samengesteld, zodat u deze met een gerust hart kunt bestellen. Het wijnpakket dat u kunt bestellen is door ons persoonlijk uitgekozen om ultiem van te genieten bij u thuis in Tilburg of elders in Brabant.

Een zorgvuldig samengesteld wijnpakket kopen

Zou u graag een uniek cadeau willen geven, of heeft u zin om uzelf te trakteren op een mooi geschenk? Twijfel dan niet om een wijnpakket te kopen dat wij met veel aandacht versturen, wanneer u besluit deze te bestellen. Heeft u toch liever een proefpakket vanuit ons Private Label? Ook dit is een prachtig wijnpakket om te kopen; deze bestaat namelijk uit wijnen van ons eigen merk uit onze slijterij. Onze aanraders zijn ook de biologische witte wijnen. Weet u niet goed met welke soort wijn u iemand blij maakt voor het wijnpakket dat u kunt bestellen? Dan kunt u bij ons een cadeaubon aanschaffen. Zo zit u altijd goed!

Een wijnpakket bestellen om samen van te genieten

Wat voor gelegenheid u ook heeft, door ons wijnpakket te bestellen beleeft u altijd een leuke avond. Bij ons wijnpakket geniet u van verschillende soorten wijn. Of u nu van wit, rood, of rosé wijn houdt; door ons wijnpakket te bestellen zit u altijd goed. Of het nu gaat om een gezellig avondje op de bank of een diner met fijn gezelschap: u geniet gegarandeerd met onze wijnen.

Ontvang uw geschenk snel thuis

Bekijk hieronder alle wijnpakketten van Bell Wines die u kunt bestellen en kies direct uw eigen wijnpakket. Uiteraard kunt u ook het Bell Wines proefpakket bestellen. Twijfel niet om uw wijnpakket bij ons te kopen, want wij zullen met veel zorg naar u versturen. Met onze wijntips zult u de ultieme proefbeleving ervaren. Heeft u vragen over onze wijnpakketten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-10377765.