Checkmark Wijnpakket? Bestel nu voor de December maand!

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving
Generic filters

Wijnpakket kopen in Den Bosch

Heeft u interesse om een wijnpakket te kopen die wij zorgvuldig vanuit Den Bosch versturen? Wilt u zelf nieuwe wijnen proberen, bent u op zoek naar het ideale cadeau voor de wijnliefhebber of wilt u uitpakken tijdens een uitgebreid diner? Door ons wijnpakket te kopen zit u altijd goed, omdat wij deze vanuit Den Bosch met veel aandacht hebben samengesteld. Alle wijnpakketten zijn met veel zorg uitgekozen om ultiem van te genieten.

Zorgvuldig samengesteld wijnpakket kopen in Den Bosch

Zou u graag een uniek cadeau willen geven, of heeft u zin om uzelf te trakteren op een mooi geschenk? Twijfel dan niet om een wijnpakket te kopen die wij vanuit Den Bosch met veel aandacht versturen. Heeft u toch liever een proefpakket vanuit ons Private Label? Ook dit is een prachtig wijnpakket om te kopen; deze bestaat namelijk uit wijnen van ons eigen merk in onze slijterij in Den Bosch. Onze aanraders zijn ook de biologische, witte wijnen. Weet u niet goed met welke soort wijn u iemand blij maakt, dan kunt u bij ons een cadeaubon aanschaffen. Zo zit u altijd goed!

Ontvang uw geschenk snel thuis

Bekijk hieronder alle wijnpakketten van Bell Wines en bestel direct. Uiteraard kunt u ook het Bell Wines proefpakket bestellen. Twijfel niet om uw wijnpakket bij ons te kopen, wij zullen deze vanuit Den Bosch met veel zorg naar u versturen. Met onze wijntips zult u de ultieme proefbeleving ervaren. Heeft u vragen over onze wijnpakketten? Neem dan telefonisch contact op via 06-10377765.