Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

 

 

Bezorging binnen 24 uur

Webwinkel Keur gecertificeerd

Private label

Provence rosé in Den Bosch

De heerlijkste Provence rosé verkopen wij in onze online slijterij gevestigd in Den Bosch. Bij Bell Wines hebben wij mooie wijnen die mensen blij maken. Ons grote assortiment bevat voor ieder wat wils zodat we u niet kunnen teleurstellen. Zo ook onze Provence rosé, een heerlijke rosé die we eigenhandig hebben uitgekozen in ons wijnhuis in Den Bosch.

home 13 deco 2 1

Uw geluksmomentje met de Provence rosé

Als u houdt van heerlijke rosé wijn, dan is Provence een geschikte keus. Zeker op een zonnige, zomerse dag is rosé heerlijk om echt van te genieten. Het is ook mogelijk om deze wijn te karafferen. Met de heerlijke Provence wijn wordt elk moment een echt geluksmoment. Houdt u toch meer wit of rood? Wij hebben in al deze categorieën een mooie selectie gemaakt. Heeft u toch liever een verrukkelijke mousserende wijn? Wij creëren graag uw geluksmomentjes door al uw favorieten in ons wijnassortiment te plaatsen.

Bestel uw favoriete rosé eenvoudig

Met heel veel zorg en aandacht verpakken wij uw Provence rosé. Bestel met een gerust hart uw wijn bij Bell Wines. Of het nu bij een gezellige maaltijd is of in uw zonnige tuin: met onze wijn geniet u optimaal. Mocht u nieuwsgierig zijn naar meer informatie over wijn, lees dan onze blog. Zolang u blij bent, zijn wij dat ook. Schroom niet om eventuele vragen te stellen door te bellen naar 06-10377765.