Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

 

 

Bezorging binnen 24 uur

Webwinkel Keur gecertificeerd

Private label

Merlot wijn bestellen

Bij Bell Wines uit Den Bosch kunt u een heerlijke Merlot wijn bestellen. Merlot is een wijn die wordt gemaakt van een blauwe druivensoort. Dit is een van de traditionele druivensoorten van de Franse Bordeaux-streek. Het verhaal gaat dat, al sinds jaar en dag, deze wijn in Bordeaux wordt gemaakt. De naam van deze Merlot wijn die u bij ons kunt bestellen, is afkomstig van het Franse woord merle, wat merel betekent. De wijn is dus vernoemd naar een vogelsoort.

Benieuwd naar onze private label wijnen?

home 13 deco 2 1

Een zachte en subtiele Merlot wijn bestellen

De Merlot wijn die u kunt bestellen, is een zachtere en wat subtielere soort rode wijn. De zuren zijn subtiel en de wijn bevat vaak minder tannine. De tannine in de wijn zorgt ervoor dat de wijn langer houdbaar blijft en dat u langer van de wijn geniet. Op deze manier wordt ook de groei van bacteriën in de wijn afgeremd. De Merlot wijn die u bij ons kunt bestellen is een smaakvolle wijn, met relatief veel fruitige invloeden. Naast deze wijn, vindt u onder andere een heerlijke Passo del Sud wijn. Wilt u wel van wijn genieten maar geen alcohol drinken? Dat is geen probleem! Wij bieden ook 0.0 mogelijkheden, zoals onze alcoholvrije Tempranillo.

Bestel meteen onze Merlot wijn

Wilt u deze Merlot wijn bestellen? Wacht dan niet langer en plaats direct uw bestelling! Deze wijn is heerlijk om zelf van te genieten of om cadeau te doen. Voor meer vragen over onze wijnwinkel en onze wijnen neemt u contact met ons op door te bellen naar 06-10377765 of door een e-mail te sturen naar info@bellwines.nl.