Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

 

 

Bezorging binnen 24 uur

Webwinkel Keur gecertificeerd

Private label

Chardonnay Pays d’Oc wijn bestellen

Wilt u een heerlijke fles Chardonnay Pays d’Oc bestellen? Dit is mogelijk in de webshop van Bell Wines uit Den Bosch! Wij bieden een ruim assortiment aan de lekkerste wijnen. De Chardonnay Pays d’Oc die u bij ons kunt bestellen is een lichtgele wijn met een frisfruitige smaak. Ontdek deze wijn en geniet!

Benieuwd naar onze private label wijnen?

home 13 deco 2 1

Chardonnay Pays d’Oc wijn uit de Côte d’Or bestellen

De Chardonnay Pays d’Oc wijn die u bij ons kunt bestellen, is een heerlijke droge witte wijn. De wijn is niet afkomstig uit een bepaalde streek, maar Pays d’Oc is eigenlijk meer een verzamelnaam voor de wijn. Dit komt omdat deze wijn volgens de Franse wijnwetten niet voldoet aan bepaalde criteria. De Chardonnay Pays d’Oc wijn en de Chardonnay Viognier Pays-D`Oc die u bij ons kunt bestellen, vinden hun oorsprong in de Côte d’Or. Dit is het wijngebied tussen Dijon en Mâcon. Ontdek de verschillende wijnen snel!

Plaats snel uw bestelling en geniet van deze heerlijke wijn

Bent u zelf een wijnliefhebber? Dan moet u de Chardonnay Pays d`Oc wijn zeker eens bestellen en proberen. Plaats snel uw bestelling en geniet binnen de kortste keren van een heerlijk glaasje mousserende wijn. Voor vragen en meer informatie neemt u contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 06-10377765 of een e-mail te sturen naar info@bellwines.nl.