Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

 

 

Bezorging binnen 24 uur

Webwinkel Keur gecertificeerd

Private label

Cabernet Sauvignon bestellen

Bij Bell Wines in Den Bosch, kunt u terecht om een heerlijke Cabernet Sauvignon te bestellen. De Cabernet Sauvignon is gemaakt van een blauwe druifsoort en is een van de populairste wijnsoorten ter wereld. De wijn heeft een paarsachtige kleur en heeft sterk aanwezige aroma’s. Deze aroma’s bestaan onder andere uit cassis, zwarte bes en kersenpruim. De wijn heeft ook een uniek aroma, namelijk het aroma van groene paprika.

Benieuwd naar onze private label wijnen?

home 13 deco 2 1

Verschillende soorten Cabernet Sauvignon bestellen

Bij ons bedrijf kunt u terecht om verschillende soorten rode wijn te bestellen, waaronder de heerlijke Bell Wines Cabernet Sauvignon. Deze wijn heeft geuren van viooltjes, donkerpaars fruit, vanille en iets van leer. Deze wijn is afkomstig uit Zuid-Frankrijk. Naast deze heerlijke wijn, vindt u ook andere heerlijke Cabernet Sauvignon wijnen die u bij ons kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de BIO O Reserva Cabernet Sauvignon en de Cigale Classique – Cabernet Sauvignon Merlot. Naast de Cabernet Sauvignon kunt u bijvoorbeeld ook bij ons Passo del Sud wijn bestellen.

Plaats direct uw bestelling met Cabernet Sauvignon

Heeft u interesse in een heerlijke fles Cabernet Sauvignon? Bestel deze dan snel en gemakkelijk in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk geniet van een heerlijk glaasje Cabernet Sauvignon. Wacht daarom niet met het bestellen van een Cabernet Sauvignon. Als u meer informatie wenst leest u hier meer over in onze blog!