Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

Message on a bottle

In samenwerking met Vin Unique presenteren wij je ‘Message on a Bottle’; jouw persoonlijke boodschap aan je collega’s, medewerkers of relaties overgebracht op een originele en opvallende manier!

Bedank je medewerkers of collega’s voor hun inzet in deze bijzondere periode en draag de thuiswerkers een warm hart toe.

Wil je je waardering op een bijzondere manier uiten naar je relaties? Doe dat dan in de vorm van een persoonlijk digitaal bericht.

Hoe werkt het?

Je kunt je persoonlijke boodschap heel snel en makkelijk zelf opnemen. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze boodschap via jouw gekozen wijngeschenk hen bereikt. Je relaties ontvangen één of meerdere flessen wijn in een al dan niet met jouw logo gepersonaliseerde wijnkist.

Op elke fles vinden zij op de voorzijde een unieke QR-code die rechtstreeks naar de door jouw opgenomen boodschap linkt, hiermee creëer je direct beleving!

Deze originele manier van communiceren en waarderen kunnen wij al vanaf € 17,50 per pakket inclusief verzending en digitale boodschap voor je verzorgen.

Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op via info@bellwines.nl of 0610377765