Checkmark Bestel hier uw favoriete Pinot Noir! 

Checkmark vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Checkmark Per fles te bestellen

Checkmark per fles te bestellen
Checkmark vanaf €50,- gratis verzending
Checkmark in Den Bosch en omgeving

Wat is EIRA Water?DSC 0302
In de omgeving van Eresfjord in Noorwegen stroomt EIRA water vanaf de voet van een 40 meter diep ravijn. Deze is helemaal vrij van vegetatie sinds de ijskappen zich 10.000 jaar geleden terugtrokken. Het ravijn bestaat uit uitzonderlijk hard gesteente. Het water druipt langzaam door vele lagen kwarts, die dienen als een natuurlijk filter en nooit door grond of organisch materiaal gestoord zijn. In een staat van koude, heldere verwondering bereikt het water zijn bestemming. Om zijn unieke eigenschappen te behouden, wordt het water ongefilterd gebotteld, rechtstreeks uit de bron.

 

Voor wie is EIRA Water?06ea8ea5 813d 4d62 9141 355369c420ad
Bellwines is officieel distributeur in de Benelux van EIRA Water aan horecabedrijven. Het awardwinning design staat werkelijk prachtig op iedere tafel, in elk restaurant. Meerdere rapporten van de Norwegian Geological Survey over de kwaliteit en capaciteit van zowel water als bron waren ronduit spectaculair. Deze uniciteit, en uitzonderlijke smaak en kleur, is de perfecte combinatie voor elke ervaring, van een fijn diner in combinatie met wijn tot de eerste koele smaak van verfrissing in de ochtend.
Natuurlijke schoonheid en onverslaanbare smaak voor de gasten aan uw tafels. Plat en bruisend verkrijgbaar in twee formaten!

Verwen jouw gasten met het lekkerste en puurste water dat er in Nederland te bieden is! Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken met ons en EIRA Water.

Volg ons op Instagram – @eira.water | Facebook @EIRA Nederland